facebook tracking
Avdelning

Borås

Connect
Entreprenad & Byggservice

I grund och botten handlar våra tjänster inom entreprenad om en enda sak – att förverkliga goda idéer. Oavsett om det handlar om ett naturnära golfhotell i Lerum, eller ett 8 000 kvm stort modemecka i Borås.
Byggservice bygger på den erfarenhet som har utvecklats under tre decennier. Ofta är vårt uppdrag att vara fastighetsägarnas förlängda arm när det kommer till renoveringar och hyresgästanpassningar. Det kan handla om komplexa projekt, där vi utför arbete på centrala platser, mitt under pågående affärsverksamhet, eller i privata flerbostadshus.

Några av dina blivande kollegor

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Vår framgång grundar sig i en miljö där människor får möjlighet att utvecklas och anta nya utmaningar – något som vi arbetar aktivt med genom devisen CHALLENGE:ACCEPTED. Vi har format en företagskultur som bygger på trivsel, att man litar på varandra och att individernas kapacitet tas till vara.

RO-Gruppen är en utav Sveriges bästa arbetsplatser 2017 och 2018
-För 10 år sedan satte vi målet att skapa en riktigt grym arbetsplats, säger Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen. Med en inspirerande företagskultur och tydlig gemensam värdegrund har vi attraherat fantastiska människor som alla bidragit till att skapa det RO-Gruppen är idag.

Läs mer om utmärkelserna här

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor