facebook tracking
Avdelning

För dig som är student

Connect

Ta chansen att bli en del av RO-Gruppen redan under pågående utbildning. Hos oss har du möjlighet att göra praktik eller skriva ditt examensarbete. RO-Gruppen har framgångsrikt tagit emot praktikanter under åren och kan glädjande nog säga att alla som gjort sin praktik hos oss, har valt att fortsätta sin karriär tillsammans med RO-Gruppen!

Du kan även träffa oss på Varm-dagen på Chalmers, Stark-dagen på Högskolan i Borås samt på andra studentevent som bygg-pub i Borås samt Studentmingel hos Sveriges byggindustrier.

Praktikplats hos oss – vad innebär det?
Du praktiserar i en av våra verksamheter, Entreprenad, Byggservice, Butik eller Konceptbyggnationer. Du får en arbetsledare eller platschef som handledare och får följa honom/henne i det dagliga arbetet.

Under din praktikperiod får du en god inblick i vad arbetet innebär och en ”fot in i branschen” samtidigt som du vidgar ditt kontaktnät i byggbranschen. Du får en möjlighet att visa vad du går för och skapar kontakter som kan vara dig behjälpliga i din framtida karriär.

Under praktiken har du en möjlighet att tillämpa de teorier du lärt dig under din utbildning och även få en djupare förståelse för byggprocessen.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Vår framgång grundar sig i en miljö där människor får möjlighet att utvecklas och anta nya utmaningar – något som vi arbetar aktivt med genom devisen CHALLENGE:ACCEPTED. Vi har format en företagskultur som bygger på trivsel, att man litar på varandra och att individernas kapacitet tas till vara.

RO-Gruppen är en utav Sveriges Bästa Arbetsplatser, fyra år i rad!
-För 10 år sedan satte vi målet att skapa en riktigt grym arbetsplats, säger Andreas Jaldevik, VD på RO-Gruppen. Med en inspirerande företagskultur och tydlig gemensam värdegrund har vi attraherat fantastiska människor som alla bidragit till att skapa det RO-Gruppen är idag.

Läs mer om utmärkelserna här

Varför RO-Gruppen?

Att vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser fyra år i rad (2017-2020) är kanske den tydligaste bekräftelsen på att personalen trivs. Vår företagskultur präglas av en stor öppenhet och ett företag som vill framåt. Alla pratar om att ha kul på jobbet och att få utvecklingsmöjligheter. Vi gör det på riktigt!

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi expanderar och satsar stort på att utveckla RO-Gruppen och vår personal. RO-Academy är vårt eget program för både personlig och yrkesmässig utveckling. En del i detta program är en omfattande ledarutbildning tillsammans med IHM Business School.

 • Förmåner

  Utöver lön erbjuder vi många andra förmåner så som sjukvårdsförsäkring och tillgång till en mängd aktiviteter som RO-Gruppen anordnar.

 • Tjänstebil och personalbil

  Alla har möjlighet till olika typer av förmånsbil beroende vilken roll du har.

 • Vinstdelning för alla

  Delar av resultat tillfaller alla anställda som extra bonus varje år.

Wieslanders väg 4
504 31 Borås Vägbeskrivning info@ro-gruppen.se 033- 435 60 00 Se sida

Göteborg

EA Rosengrens gata 17
421 31 Västra Frölunda Göteborg Vägbeskrivning info@ro-gruppen.se 031-79 70 700 Se sida

Stockholm

Fågelviksvägen 9
145 53 Norsborg Stockholm Vägbeskrivning info@ro-gruppen.se 08-12 13 44 00 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor